Lidé říkají, že Silvestr v ulicích už není to, co bývalo. Město je plné odvážlivců, kteří po celý rok sedí doma, a proto v tento výjimečný večer nedokážou zvládnout nápor oslav. Náměstí jsou přeplněná oslavujícími, kteří vylévají kolem sebe nápoje při natřásání se na hudbu, kterou ani neznají. Přidejte k celému zážitku třeskoucí zimu a nezdolatelný úkol sehnat stůl ve svém oblíbeném baru. Rozhodnutí zůstat doma je tak najednou atraktivnější než kdykoli předtím.
Proč tedy nepřesunout Silvestrovskou zábavu k vám domů? Můžete vytvořit legendární párty, díky které se z vás na pár hodin stane Velký Gatsby. Pozvat však skupinku známých, nakoupit tři obrovské sáčky chipsů mohlo stačit na vysoké, nezapomínejte však, že pořádáte párty roku, takže příprava a plánování jsou klíčem k úspěchu. My, v Alain Delon žurnálu, vám opět letíme na pomoc, aby se z vašeho večírku stala každoroční událost, kterou si nikdo nenechá ujít.
Guest dopis
Sedněte si a popřemýšlejte pár minut nad výběrem hostů. Vždy je dobré neokresat pozvánky pouze na nejužší okruh přátel, ale poněkud rozšířit vaše sociální horizonty. Vzpomeňte si na lidi, které byste chtěli poznat blíže nebo na lidi, o kterých víte, že si sednou s ostatními pozvanými. Takto se u vás doma ocitne rozmanitá skupina, která každému garantuje zábavu. Nezvejte však lidi, kteří se nikdy nesetkali. Pokud by vaši hosté chtěli strávit večer trapným sezením vedle cizích osob, jeli by se povozit v tramvaji.Nakrmte je
Nejdůležitějším komponentem každé dobré párty je jídlo. Tyčinky a chipsy nechte v 90. letech, buďte kreativní, ale připravte se předem. Nechcete strávit celý večer v kuchyni, a tak ovládnutí francouzského umění „mise en place“ je nezbytností. Jinými slovy, připravte si předem vše, co lze. Držte se receptů, které už znáte, teď není čas na nová neprobádaná jídla, která jste nikdy nepřipravovali.Opijte je
Koho se snažíme oklamat, tohle je nejdůležitější komponenta jakékoli dobré párty. Překvapte hosty svými barmanskými schopnostmi, ale to, co platí při jídle, platí i při pití. Musíte trávit čas s pozvanými, ne v kuchyni. Vytvořte jedinečný drink , který můžete servírovat při příjezdu, každý z pozvaných by měl mít v ruce něco k pití ne více než tři minuty od příjezdu. Na další občerstvení připravte malou drink stanici s vínem, pivem, destiláty as pár nealkoholickými nápoji, aby si lidé mohli dopomáhat k párty náladě bez pocitu studu.A samozřejmě nezapomeňte na pár lahví bublinek, které musí být na půlnoc vychlazené v chladničce. Zrovna si předem sečtěte, jestli máte dost sklenic pro všechny. Oslavovat Nový rok s hořčičkem v ruce není příliš stylové.