Kvalita je krásná v mnoha podobách. Bez ohledu na to, jakou formu nabude, je vždy založena na poctivé práci a na spojení nejlepších materiálů s úsilím a vášní. Nabízet kvalitu je vizí Alain Delon, na kterou jsme hrdí. Naše jakost je založena na výrobě v malém - na kombinaci našich vlastních krejčích a návrhářů, na laskavé pozornosti věnované každému detailu.
Nádherně předělaný pětisetletý mlýn v Modre skrývá jeden z nejunikátnějších kulinářských zážitků Slovenska. Po prvním překročení prahu je nám jasné, proč jsme si Mlýn 108 museli zamilovat. Usmívající se majitel se srdečným pozdravem, otevřená kuchyně po jeho levé straně a orchestr kultivovaně úslužné obsluhy.
Mlýn 108 nabízí zážitek z momentu. Jídelní lístek se mění podle ročního období, momentální nálady kuchaře a dostupnosti surovin vypěstovaných na místních statcích. Není neobvyklé, pokud si majitel sám zajede do lesa nasbírat medvědí česnek. Každé jídlo je tak výsledkem kulinářského génia, ale také oslavou přírody. Slova majitele, Otta Chrapčiaka, svědčí o hloubce, kterou svému řemeslu přisuzuje:
Kvalita bývá návyková
Zvyknout si na ni v jedné její podobě, znamená vyžadovat ji i jinde. Asi proto je kolektiv AD nadšen Mlýnem 108. Žlutý dům s velkou dřevěnou bránou - na první pohled nenápadná, velkostatkářská usedlost uprostřed Slovenské vinařské oblasti.
[caption id="attachment_169" align="alignnone" width="998"] Kvalita posouvá malé radosti života na úroveň vyšší kultury[/caption]
Nejen zážitek z momentu
Kvalita v jiné podobě. Tak jako u nás v AD, "výrobní proces" - od volby surovin až po servírování na stůl - se stává chloubou celého podniku. Host je uvítán ve staré velkopanské kuchyni prosycené nádhernou vůní jídla, která je rozvířená ve vzduchu rychlými pohyby pracovitých rukou.Výborné snoubení nevyzdvihuje víno či jídlo, ale přetváří obojí a povýší toto partnerství do perfektní harmonieAť už móda, nebo skvělé jídlo – kvalita posouvá malé radosti života na úroveň vyšší kultury. Vkráčet perfektně oblečený do skvělé restaurace je jeden ze způsobů, jakými lze povýšit moment na Moment. Kolektiv AD si dal za úkol seznámit vás s takovými Momenty. Čtěte žurnál Alain Delon; Autor: Juraj Šalapa - www.salapa.co